Seranit Yeniden Coverings’te

Seranit , Kuzey Amerika’da 30. Kez düzenlenen sektörden 750’den fazla firmanın trendleri ve yenilikleri sunmak için bir araya geldiği Coverings 2022 fuarına katıldı.

5 – 8 Nisan tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleşen fuarda 94 metrekarelik standı ile en yeni koleksiyonlarını sunan Seranit sergilediği ürünlerle ilgi odağı oldu.

40 ülkeden 20.000’den fazla ziyaretçinin katıldığı fuarda Seranit ; geniş ürün gamı ile ev içi kullanımdan, ev dışı yoğun trafikli alanlara kadar uygun ürünleri ile “her an her mekanda” dedi.

Seranit standında son teknoloji ile üretilen, zengin renk, desen ve ebat portföyüne sahip duvar seramiklerinin yanı sıra uygulama alanı geniş ve dayanıklı; ahşap, mermer, doğal taş ve beton koleksiyonlarından oluşan porselen ürün grubuna da yer verdi.

Dünyanın ilk ve tek patentli duş karosu olan Aquanit uygulama alternatifleri, geniş portföyü ve model alternatifleri ile standın en dikkat çeken ürünleri arasında yerini aldı. Bunun yanında sektör profesyonellerinin yoğun ilgisini çeken Seravista Porselen Basamak ve geri dönüştürülmüş porselenden üretilen, yükseltilmiş döşeme olarak kullanıma uygun dış mekan karosu Duostone da stantta yerini aldı.

Seranit Haber