Seranit Adana Mağazası Açıldı

Modern üretim teknolojileriyle porselen karo sektöründe ilklerin öncüsü olan ve yenilikçi ürünleriyle yaşam alanlarına değer katan Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Yurt dışında da bir çok ülkede ofis ve mağazaları bulunan Seranit'in, Adana mağazasının açılış kurdelesini Adana Valisi Süleyman Elban, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Seranit Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç kesti.

Seranit porselen ve seramik karo ürünlerinin sergilendiği Adana Mağaza'nın açılışı Adana'nın siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini buluşturdu.

Açılış töreninde konuşma yapan Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, yerel pazarda büyüme hedefleri doğrultusunda geniş bayi ağına ek olarak perakende kanalda kendi mağazalarıyla büyüme kararı aldıklarını, bunun ilk adımı olarak Seranit Adana Mağazası'nı ülke ekonomisine kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Türkiye'nin teknik porselen üreticisi olan Seranit için Adana'nın özel bir yere sahip olduğunu belirten Avni Çelik, "Adana'daki mağazamızı yaygın bayii ağımıza destek olmak ve farklı bir mağaza modelinin gelişimi için açtık. Bu yapının mevcut bayii ağımıza da örnek olması ve gelişmesi için önemine inanıyoruz. Küresel pazarlarda ihracatını kesintisiz sürdüren Seranit için öncelikli yatırım bölgesi her zaman Türkiye olacaktır. Yerel pazarda büyüme inancımız ile yatırımlarımız devam edecektir" dedi.

Seranit Haber